Podcast

BELUISTER ONZE PODCAST EN ONTMOET DE JEUGDHULP IN AL HAAR PUURHEID: SOMS SCHOON, SOMS RAUW, MAAR ALTIJD ZUIVER, AUTHENTIEK EN ONVERVALST! 🎙️

Al sinds 1961 gaan jongeren, gezinnen en contexten samen met Jongerenwerking Pieter Simenon op pad. Naar aanleiding van dit jubileum vertellen onze mensen hun verhaal.

In de podcastserie gebruiken we het idee van de reis, het onderweg zijn, het gaan van de ene plek naar de andere heel letterlijk. Juist via deze verhalen krijgen we zicht op de reis van mensen zelf die betrokken zijn bij onze organisatie en wordt het DNA van onze vzw mooi zichtbaar.

Je zal mensen horen die terugblikken en vooruitblikken. Je zal mensen horen die met passie hun werk doen. Je zal jongeren, gezinnen en contexten horen die hun leven terug proberen op te pakken.

Via onderstaande linken vind je enkele afleveringen van de 6-delige Podcast over Jongerenwerking Pieter Simenon, organisatie actief in jeugdhulp, jeugddelinquentie en bredere samenlevingsvraagstukken.

De Podcast is terug te vinden via Spotify (zoekterm Pieter Simenon) of doorklikken via onderstaande linken.

Laat ons weten wat je er van vindt via ontheroad@pietersimenon.be.

https://open.spotify.com/embed/episode/1TXsgv7WO8wkfSqXidkuli?utm_source=generator
https://open.spotify.com/embed/episode/4oc633e4ldqOUIO2U9apnJ?utm_source=generator

ONTMOETING PODCAST EN ZANDKUNST

De podcast werd live visueel versterkt door zandkunst van De Zanderling.

Samen zegden ze alles wat er gezegd moest worden.

Je kan hier het geheel nogmaals beluisteren en bekijken.  Laat ons weten wat je er van vindt via ontheroad@pietersimenon.be.